Una mica d'història

Més de 50 anys
al seu servei

LA LLAR DEL MOBLE és una empresa de mobles que va iniciar els seus serveis als anys 60, fundada per Jordi Boix Alabau. Inicialment era un taller de moble d’encàrrec i va anar creixent obrint aviat una botiga per comercialitzar el mobiliari de fabricació pròpia. Posteriorment va implantar altres botigues dedicades a l’interiorisme, disseny i venda de mobiliari de prestigioses firmes nacionals i internacionals. Finalment es va centrar en una única i gran botiga especialitzant-se en la creació d’espais personalitzats aconseguint propostes de confort pel client amb la finalitat de millorar la qualitat de vida i benestar. L’empresa s’ha consolidat com a un referent del moblament de la llar.

Fa més de 57 anys que fem realitat tot tipus d’espais. Coneixem bé el sector i al llarg de tots aquests anys s’ha anat fent una selecció del millor disseny contemporani en moble de la llar, exterior i il·luminació; apostant per marques nacionals i internacionals.
Mòbil: 626 939 468
Adreça: info@lallardelmoble.com

Atenció

Personalitzada

Per La Llar del Moble és molt importat el tractament personalitzat, flexible i proper; per aquest motiu seran atesos per professionals en l’àmbit del disseny i interiorisme que els assessoraran en cadascun dels processos del seu projecte.

Compromís
i responsabilitat

Som seriosos i abans de començar qualsevol projecte garantim que els pressupostos, la feina realitzada i els terminis d’entrega siguin exactament els acordats, la qual cosa ens ha permès seguir creixent i guanyar-nos la confiança dels nostres clients.

Projectes
d'interiorisme

Posem a la seva disposició un equip de professionals especialitzats en realitzar projectes integrals d’amoblament. Dissenyem projectes d’interiorisme, entrem en la vivenda amb la fi d’estructurar espais i organitzar ambients funcionals, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i assolir el màxim confort per al client. Mitjançant les darreres tecnologies de representació digital podran veure el projecte finalitzat i visualitzar el seu espai.

Comptem amb l'experiència i els coneixements per optimitzar la seva nova llar i adequar les seves necessitats utilitzant els màxims recursos. Sabem que cada client és únic, amb particularitats i costums diferents, com a conseqüència, cada projecte és un repte i una il·lusió comuna.

Finançament
gratuït

Ens adaptem a les seves possibilitats econòmiques i podem finançar la seva compra sense interessos en el termini que més li convingui.